Art Georgies

EXPO Milano 2015

In perioada 10-12 iunie, Art Georgies a reprezentat Romania, alaturi de alte branduri de renume autohtone, la cea mai mare expozitie mondiala din 2015 - EXPO Milano.  Echipa noastra a prezentat creatii de arta unice in Europa si in lume. 

Expo Milano 2015 este evenimentul mondial ce Milano - Italia, găzduit între 1 mai și 31 octombrie 2015. În această perioadă de șase luni, Milano a devenit un exemplu la nivel global în care mai mult de 140 de țări participante vor expune si prezenta cele mai noi tehnologii si inovatii ce pot imbunatati mediul inconjurator si viata pe planeta. În plus față de națiunile expozant, EXPO implică si organizații internaționale, și se așteaptă la peste 20 de milioane de vizitatori in cei  1,1 milioane de metri pătrați de spațiu expozițional.

Brandul Art Georgies este cel mai prolific producator de arta plastic in tehnica mixta a vitraliului clasic fuzionat si a mozaicului din Europa.

De priceperea si creativitatea celor peste doua sute de artisti plastici si mesteri artizani au beneficiat in ultimii douazeci de ani aproximativ peste cinci sute de lacase de cult de pe trei continente, galerii de arta, institutii si locuinte private.

Amintim zecile de prezente la marile targuri si expozitii nationale si international, inclusiv la cele de inventii de la Moscova, Geneva si Bruxelles, unde am fost onorati cu medalii de aur.